home

 

 

 

 

 

 

 

:: Transport ::

 

 

Voor het Vlaamse landsgedeelte beschikken wij over een certificaat afgeleverd door OVAM.

 

Wij transporteren, gebruikte oliŽn, slib van waterzuiveringsinstallaties, percolaatwater en alle  niet gevaarlijke vloeibare en vaste afvalstoffen.

 

Ons wagenpark bestaat uit:

 

-                                                                                                           Twee vacuŁmwagens met een capaciteit van 12.000 en 16.000 liter.

-                                                                                                           Twee tankwagens met een capaciteit van elk 31.000 liter.

-                                                                                                           Twee containervrachtwagens voor het transport van de vaste afvalstoffen.

 

Ook ons personeel is professioneel opgeleid en kent de richtlijnen inzake veiligheid op de weg maar ook de veiligheidsmaatregelen voor het laden en lossen.

 

Wij staan ook garant voor de netheid van onze wagens.  Na vervoer van vervuilende producten wordt er steeds een tankcleaning uitgevoerd waardoor wij de samenstellingen van de verschillende vrachten kunnen garanderen naar onze klant en verwerker toe.

 

               

 

Transport en private reinigingen: Demuynck Ckristiana

Administratie : Demuynck Ckristiana

Slibontwatering : Feys Geert

 

Feys Milieu Technieken nv

Diepestraat 1

8850 Ardooie (Belgium)

 

+32 (0)51 74 55 37

+32 (0)51 74 73 00

geertfeys@skynet.be